Zomerse Noten in de Efteling: Zang & Gelukkig Keert Terug!

Zomerse Noten in de Efteling: Zang & Gelukkig Keert Terug!

Heb jij ook al de zomer in je bol? De temperatuur begint te stijgen, de vogels fluiten en het park komt weer tot leven. En dat betekent dat de Efteling weer allerlei magische verrassingen voor ons in petto heeft.

We hebben hier bij InsideTwinkels een bruisend gerucht opgevangen, namelijk de terugkeer van de geliefde parkact, Zang & Gelukkig! Zang & Gelukkig een vierkoppig a capella-zanggroepje, dat regelmatig opduikt in zowel de Winter Efteling als tijdens de Zomeravonden.

De groep, die voor het eerst ten tonele verscheen tijdens de Winter Efteling 2011-2012, bestaat dit jaar uit twee mannen en twee vrouwen. Ze zullen allemaal gekleed zijn in prachtige outfits, waarbij de dames dit jaar in een blauw-witte jurk zullen verschijnen, en de heren in een elegant blauw pak. Hoewel de stijl doet denken aan de outfits van de zomer van 2019, kunnen we je vertellen dat er een aantal subtiele verschillen zijn die deze ensembles helemaal uniek maken.

Vooralsnog heeft de Efteling zelf nog geen officiële aankondiging gedaan over deze muzikale verrassing, maar als dit gerucht waar blijkt te zijn, kunnen we ons verheugen op prachtige harmonieën en vrolijke melodietjes die door de magische lanen van de Efteling zullen weerklinken.

Blijf dus zeker de InsideTwinkels volgen voor het laatste nieuws en geruchten uit de Efteling, en wie weet hoor jij binnenkort ook de magische melodieën van Zang & Gelukkig in de zomerse lucht van de Efteling!

Gemeld door: ... InsideTwinkels

Gemeld op: 2023-05-19

Verwacht op: 2023-07-01

status: Foutief