Virtueel wachten bij Droomvlucht

Virtueel wachten bij Droomvlucht

Kaatsheuvel, 25 mei 2024 – In de magische wereld van de Efteling doen altijd wel spannende geruchten de ronde. Dit keer hebben we iets opmerkelijks gehoord over één van de meest geliefde attracties van het park: Droomvlucht. Volgens betrouwbare bronnen zou de Efteling deze zomer een nieuwe manier van virtueel wachten introduceren, vergelijkbaar met de gratis FastPass die ooit in Disney-parken werd gebruikt.

Het idee is simpel: bezoekers kunnen bij de entree van Droomvlucht hun plek in de rij reserveren en te gebruiken met behulp van handscanners die door medewerkers worden bediend. Deze handscanners zijn een primeur voor het park en beloven een revolutie teweeg te brengen in hoe we wachten bij de attracties. Dit systeem past in een reeks tests die de Efteling uitvoert met als ambitie om tegen 2030 wachttijden van maximaal 20 minuten te realiseren, zonder dat hiervoor betaalde voorrangspassen nodig zijn.

Efteling heeft altijd al innovatief gedacht als het gaat om bezoekerservaringen en wachttijden. De nieuwe virtuele wachtrij zou een significante stap zijn in hun voortdurende streven naar verbetering en optimalisatie van de gastenervaring richting de 9+. Bezoekers kunnen genieten van andere delen van het park terwijl hun plek in de rij voor Droomvlucht digitaal wordt vastgehouden, wat de algehele ervaring in het park aangenamer maakt.

Hoewel onze bronnen meestal betrouwbaar zijn, kan het soms even duren voordat geruchten werkelijkheid worden. Neem bijvoorbeeld onze voorspelling van een goochelshow in het zomerprogramma, die we al tijden terug aankondigden maar die nog steeds niet officieel is bevestigd. Toch blijven wij ervan overtuigd dat de show er in de komende jaren zal komen. Wellicht dit jaar nu ook Pepijn on board is?! Echter is het belangrijk om te onthouden dat de Efteling altijd de vrijheid heeft om af te zien van projecten of deze te veranderen.

Blijf WonderDepot volgen voor meer updates en geruchten. Spannende tijden voor Efteling-liefhebbers liggen in het verschiet!

Gemeld door: ... InsideTwinkels

Gemeld op: 2024-05-25

Verwacht op: 2024-07-01

status: Correct