WonderDepot

Van fans voor fans. Dat is wat WonderDepot echt iets van de community maakt. Ons team bestaat uit fans die regelmatig in de Efteling te vinden zijn en actief zijn in de huidige community. Met verschillende expertises geloven wij dat we met WonderDepot de community echt kunnen geven waar het om vraagt. Van het bijhouden van je verzameling tot het online kletsen met medefans. Hierom vinden wij het belangrijk dat jullie weten wie de gezichten zijn achter WonderDepot. Hieronder leer je wat meer over ons bestuur. Hopelijk zien we je snel, online of offline!

Ontmoet het bestuur

Roy: Met de Efteling in zijn achtertuin is Roy altijd dicht bij het laatste nieuws. Al langere tijd speelde hij met het idee om een Efteling fan website op te zetten, zoals er jaren terug meerdere waren. Nu WonderDepot er eindelijk is programmeert hij alles aan elkaar.

Gerard: Al zijn hele leven Efteling fan en alleen daarom al een aanwinst voor het bestuur. Daarnaast weet Gerard als geen ander hoe hij een mooie foto moet maken en maakt hij met zijn achtergrond als grafisch vormgever de website tot een plaatje.

Nienke: Als De Efteling Eenhoorn is zij sinds anderhalf jaar actief in de Efteling fan community. Deze eenhoorn is echter in werkelijkheid een taalkundige duizendpoot. Van Mare tot mailing. Als er letters staan heeft zij het waarschijnlijk geschreven.