Roadmap WonderDepot

WonderDepot is continu in ontwikkeling. In onze Roadmap brengen we deze ontwikkeling zoveel mogelijk in kaart. Je kan lezen aan welke nieuwe features we werken, maar ook hoe ver we zijn met de ontwikkeling hiervan. Naast deze specifieke features werken we ook aan het oplossen van veelvoorkomende bugs en het verbeteren van de algehele stabiliteit van ons platform. We waarderen de feedback die we ontvangen en streven ernaar om zo snel mogelijk problemen op te lossen.

Om onze plannen te realiseren, hebben we financiële steun nodig. Ons team werkt op vrijwillige basis aan WonderDepot, maar sommige ontwikkelingen kosten nu eenmaal geld. Als je ons wilt helpen kun je een donatie doen via onze GoFundMe-pagina. UJe bijdrage betekent heel veel voor ons en helpt ons om ons platform te verbeteren.

Taken die we hebben afgerond en daadwerkelijk uitgebracht, zijn te vinden op de changelog-pagina. Taken met de status "in de volgende update" zijn klaar, maar worden pas beschikbaar voor gebruikers bij de volgende update van de app of de update daarna. Dit komt omdat we afhankelijk zijn van externe ontwikkelaars en partijen zoals Apple en Google.

Bekijk Changelog