Mare Januari 2024

Responsen · 758 Bekeken

Na een korte periode van afwezigheid gaan wij weer flink aan de slag met WonderDepot. Nu 2024 is aangebroken is het een mooi moment om terug te blikken, maar ook om alvast naar de toekomst te kijken. 

WonderDepot is het afgelopen jaar uitgegroeid van een idee van drie vrienden naar een platform met ruim 750 gebruikers. Daarnaast hebben we twee apps gelanceerd en zijn we gestart met het ontwikkelen van de derde app.

Het klinkt cliche, maar zonder jullie hadden we dit nooit kunnen bereiken. Bedankt!

Komend jaar staan er ook weer verschillende zaken op onze to do lijst. Het is onze wens om je dag in het park te ondersteunen met een app, waarmee je bijvoorbeeld andere bezoekers kunt ontmoeten. Ook gaan we meer aandacht schenken aan onze tijdmachine, waarmee je digitaal door het verleden van de Efteling kunt reizen. Natuurlijk zullen de Mare en onze nieuwsbrief ook maandelijks blijven verschijnen en broeden we op een manier waarop jullie deze nog makkelijker kunnen lezen.

We kijken uit naar een mooi 2024 waarin we samen WonderDepot willen laten groeien en waarin we jullie Efteling beleving nog magischer kunnen maken.

Met vriendelijke groet,

Het WonderDepot bestuur

Roy, Gerard en NIenke

Responsen