Mare Oktober 2023

Responsen · 426 Bekeken

Beste lezer, 
 
Een ietwat late uitgave van de Mare van oktober, zo begin november. Iets met werk, een druk bestuur en daardoor ook een beetje komkommertijd bij ons. 

Hoewel wij natuurlijk altijd bezig blijven met WonderDepot, onder andere door het verwerken van tickets en het bijhouden van de mailbox, heeft het grote onderhoud even stilgelegen.
Je zou gelukkig kunnen stellen dat de Efteling met haar onderhoud dit ruimschoots compenseert.

Over onderhoud en nieuws gesproken: mocht je wel het nieuws willen volgen, maar niet altijd alles bij kunnen houden lees dan vooral onze maandelijkse nieuwsbrief. Een samenvatting van alles Efteling met de nodige bronvermelding waardoor je je, als je wel tijd hebt, toch weer wat verder kan verdiepen.

Daarnaast gaan we gestaag door met het aanpakken van (kleine) bugs en feedbackpunten met betrekking op de website en onze apps.
We zien dat jullie deze laatste goed weten te vinden. Op de Efteling- en Anton Pieck Verzamelbeurs (georganiseerd door de Vijf Zintuigen) van afgelopen weekend zijn er maar liefst 588 items verzameld! Blijf ons vooral items toe sturen, zodat de verzamelgids steeds completer wordt.
Ook wordt het wat drukker in Boodschappen. Het doet ons goed om te zien dat jullie alles Efteling met elkaar blijven delen.

Voor nu wensen we jullie veel plezier op WonderDepot en in de Efteling!

Met twinkelende groet,

Het WonderDepot bestuur
Roy, Gerard en Nienke

Responsen