WonderDepot is een online platform voor fans van de Efteling. Je kan hier onze digitale Tijdmachine instappen, beeldmateriaal bekijken en delen en bijhouden hoe vaak je in attracties bent geweest. Ook kan je contact zoeken met andere fans via Boodschappen.

WonderDepot heeft een boodschappen systeem vergelijkbaar met Twitter waar je in contact kunt komen met andere Efteling-liefhebbers. Je kunt ook direct contact opnemen met andere gebruikers van het platform via privéboodschappen.

Ja, WonderDepot is gratis te gebruiken voor iedereen die geinteresseerd is in de Efteling.

Ja, WonderDepot neemt de veiligheid van gebruikersgegevens serieus en gebruikt de nieuwste beveiligingstechnologie om ervoor te zorgen dat uw informatie veilig blijft. Lees hiervoor gerust onze Privacyverklaring.

De Tijdmachine is een interactieve plattegrond, waarmee gebruikers virtueel door de geschiedenis van de Efteling kunnen reizen en de veranderingen van het park in de loop der jaren kunnen bekijken. Deze is gekoppeld aan de Galerij.

Je kan je Efteling producten bijhouden door ze toe te voegen aan je collectie op de pagina Verzameling. Hier kan je ook een wensenlijstje maken van alle producten die je graag nog zou willen hebben.

Je kan je beeldmateriaal delen door deze toe te voegen aan de Galerij. Je kan ook je verhalen en ervaringen delen Boodschappen. Hier kan je video’s en foto’s uploaden.

Ja, WonderDepot is gratis te gebruiken voor iedereen die geïnteresseerd is in de Efteling. Wel zullen wij in de toekomst betaalde functies toevoegen. De basis van WonderDepot zal echter altijd gratis beschikbaar blijven voor alle Efteling fans.

Ja, je kan andere gebruikers volgen op WonderDepot om op de hoogte te blijven van hun laatste activiteiten op de website. Via de pagina Profielen kan je zien wie zich nog meer heeft aangesloten bij WonderDepot en kan je gebruikers volgen. Dit is gekoppeld aan Boodschappen.

Gebruik hiervoor de feedback knop (rechts op je scherm). Wil je ons een langer verhaal of een melding over Boodschappen sturen? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Je kan contact opnemen met de beheerders van WonderDepot via het contactformulier op de website.

Klik op je naam en profielfoto linksboven. Op mobiel druk je eerst op de drie puntjes linksonder om het menu uit te klappen. In je profiel kan je jouw naam, omschrijving en instellingen wijzigen. Ook kan je hier naar je profiel op WonderDepot.

De Tracker kan je gebruiken om bij te houden hoe vaak je in de Efteling bent geweest en welke attracties je hebt bezocht. Ook kan je hier bijvoorbeeld bijhouden welke sprookjes je gezien hebt. Via de snelle versie kan je makkelijk in het park de tracker invullen.

Boodschappen is het social media platform van WonderDepot. Hier kan je contact leggen met anderen gebruikers, zowel door het volgen van hun boodschappen op je boodschappenlijstje als door het sturen van privéberichten. Boodschappen bestaat uit verschillende onderdelen: Boodschappenlijstje: Hier kun je alle boodschappen van de gebruikers die jij volgt vinden. Ook kan je hier een respons achter laten op hun boodschap. Spraakmakers: Vind hier veel besproken gebruikers en volg hen. Ontdekken: Vind gebruikers, bekijk de meest gebruikte hastags en zie boodschappen die bij je passen. Privéboodschappen: Klets hier 1 op 1 met mede gebruikers Bewaarde boodschappen: Als je een boodschap bewaard hebt, dan vind je deze hier terug.

Je kan je aanmelden voor WonderDepot door je naam, e-mailadres en een wachtwoord op te geven op de registratiepagina van de website.

WonderDepot heeft geen winstoogmerk. Dat betekent dat wij de kosten van WonderDepot wel van de inkomsten af zullen halen, maar dat de rest van het geld voor de doorontwikkeling van WonderDepot zal worden gebruikt. Blijft er nog wat over, doneren wij dit aan Villa Pardoes.

Nee, WonderDepot is geen officiële website van de Efteling. Het is een platform dat is gemaakt en wordt onderhouden door fans van het park.