Twee nieuwe pannenkoekspecials op komst?

Twee nieuwe pannenkoekspecials op komst?

Het lijkt erop dat Polles Keuken in de Efteling binnenkort nóg smakelijker wordt! Volgens onze bronnen staan er twee nieuwe pannenkoekspecials op het menu bij dit geliefde pannenkoekenrestaurant. Bereid je smaakpapillen maar voor, want deze heerlijke creaties zullen je zeker doen watertanden!

De "chef special zoet" is een feest voor de zoetekauwen onder ons. Deze verrukkelijke pannenkoek wordt geserveerd met een eetbaar bakje gevuld met romige Turkse yoghurt, sappige granaatappelpitjes, frisse sinaasappel en zoete perzik. Maar dat is nog niet alles! Het geheel wordt rijkelijk overgoten met chocobeslag, verfrissende munt, smaakvolle mandarijnensiroop en een royale hoeveelheid witte chocolade. Deze zoete traktatie belooft een ware smaakexplosie te zijn!

Voor de liefhebbers van hartige lekkernijen is er de "chef special hartig". Deze pannenkoek zal je verrassen met de combinatie van sappige witte asperges, een perfect gekookt ei, smeuïge pasham, verse peterselie en een royale scheut geklaarde boter. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt de pannenkoek afgemaakt met knapperige rucola en een pittig peper en zout mengsel. Deze hartige lekkernij zal ongetwijfeld de harten van menig Efteling-fan veroveren.

Blijf op de hoogte van de laatste roddels en geruchten over de Efteling door ons te volgen op WonderDepot. En vergeet niet om jouw mening te melden op boodschappen We zijn benieuwd wat jullie favoriete pannenkoek is!

Gemeld door: ... Roy

Gemeld op: 2023-03-28

Verwacht op: 2023-03-31

status: Correct