Snoepjes met een Twist in Efteling's 'In den Swarte Kat'?!

Snoepjes met een Twist in Efteling's 'In den Swarte Kat'?!

We hebben een nieuw, intrigerend gerucht te delen dat een lekkere draai geeft aan je volgende Efteling-avontuur. Zoals jullie misschien al weten, is Efteling druk bezig met de ontwikkeling van het nieuwe gebied Huyverwoud, met daarin de binnenkort te openen 'In den Swarte Kat' en de verwachte attractie 'Danse Macabre', gepland voor volgend jaar. Dit gerucht gaat over een bijzonder snoepje dat beschikbaar zal zijn in 'In den Swarte Kat': de Haribo Vampis welke mogelijk gerebrand worden.

'In den Swarte Kat', een voormalige en deels afgebrande taveerne aan de buitenrand van het gebied, wordt een sfeervol kruidenierswinkeltje. Het wordt beheerd door de Charlatans, die naast geluksbrengers ook een uitgebreid assortiment aan verpakte en verse kruidenierswaren zullen verkopen. Naar verluidt, kunnen gasten hier de Haribo Vampis kopen - een snoepje dat doet denken aan De Vlederiken, of Draakvogels gemixt met kandelaarduiveltjes. Deze vleermuisachtige duivelfiguren bevonden zich in de achthoekige wachtruimte van het Spookslot, de Ronde Zaal, en zullen ook een rol spelen in de nieuwe attractie 'Danse Macabre'.

De Haribo Vampis zijn zachte drop gecombineerd met rode, groene of gele fruitgom. De vleugels zijn gemaakt van kleurrijke fruitgums, de body van heerlijk pittige, zachte drop. Het lijkt erop dat Efteling en Haribo hun samenwerking hebben geïntensiveerd, want er is sinds kort ook een heuze Haribo snoepwand bij snoepwinkel De Verleiding.

Dit alles geeft extra geloofwaardigheid aan dit gerucht. Maar zoals altijd, blijft het een gerucht tot officieel bevestigd door de Efteling. We houden je op de hoogte zodra we meer weten!

Laat ons op WonderDepot in het boodschappen deel weten wat je denkt over dit zoete nieuws. Zou jij de Haribo Vampis proberen?

Gemeld door: ... InsideTwinkels

Gemeld op: 2023-05-19

Verwacht op: 2023-06-12

status: Foutief