Ontdek de Swarte Kat! Een unieke winkelervaring vol verrassingen en smakelijke verleidingen.

Ontdek de Swarte Kat! Een unieke winkelervaring vol verrassingen en smakelijke verleidingen.

Zoals bekend zal de opening van de Swarte Kat op 1 juli plaatsvinden, na een exclusieve vooropening voor het personeel. De nieuwe winkel heeft enkele opmerkelijke kenmerken, waaronder een extra grote koelcel die zorgt voor een efficiëntere voorraadbeheer. Verse producten worden ter plaatse bereid en er is een breed scala aan lekkernijen verkrijgbaar, zoals M&M's, Snelle Jelle, brood, eierkoeken en rozijnenbollen.

Bij binnenkomst worden klanten begroet door zelfscan kassa's, waardoor de winkelervaring soepel en snel verloopt. Er zijn ook koffie- en chocomelkapparaten beschikbaar die acht kopjes tegelijk kunnen zetten. Het terras aan de rechterkant biedt een ontspannen zitplek voor klanten. Swarte Kat streeft ernaar een mini-supermarkt te zijn en biedt daarom ook merchandise zoals mokken en paraplu's, evenals alledaagse benodigdheden zoals maandverband, leesbrillen en poncho's. De winkel is rolstoeltoegankelijk, met lagere zelfscan kassa's aan de linkerkant om afrekenen voor rolstoelgebruikers makkelijker te maken.

Het assortiment omvat onder andere Corona 0.0, sappen, frisdranken, koude broodjes, salades, chips (waaronder Pringles), Tony Chocolonely en popcorn. Verse broden, ketelkoeken en gebakken brood worden aan de rechterkant achter de counter aangeboden. Er is één extra kassa beschikbaar voor drukke periodes, maar over het algemeen is dit niet nodig en ook niet de bedoeling.

De winkel heeft een opvallend interieur met een verbrand zwart plafond en grote kroonluchters met druipkaarsen, waarbij de ontwerpers volledige vrijheid hadden zonder budgetbeperkingen. Het personeel wordt intensief getraind. Stress-tests worden uitgevoerd om storingen en problemen op de openingsdag te voorkomen, waarbij verschillende taken zoals het aanslaan van producten en het zetten van koffie worden geoefend.

Gemeld door: ... InsideTwinkels

Gemeld op: 2023-06-26

Verwacht op: 2023-06-26

status: Correct