Update - Heropening ingang Oost in 2024

Update - Heropening ingang Oost in 2024

Zet je schrap, want we hebben een belangrijke update over de geruchten die de ronde doen in Kaatsheuvel!

De oude, bijna vergeten, ingang Oost van de Efteling staat op het punt om weer tot leven gewekt te worden. We hebben vernomen dat de Efteling deze ingang in 2024 opnieuw in gebruik wil nemen. De ingang zou gebruikt gaan worden voor een specifieke doelgroep: schoolreisjes en touringcars. Met de aangekondigde plannen voor een nieuwe parkeergarage nabij Café de Efteling, zal ingang Oost een makkelijke toegangspoort zijn voor de jonge avonturiers en hun begeleiders die klaar zijn om de betoverende wereld van de Efteling te verkennen.

En wat gebeurt er dan met Café de Efteling? Maak je geen zorgen, Café de Efteling gaat nergens heen. Hoewel de huidige locatie wellicht plaats moet maken voor de nieuwe parkeerfaciliteiten, zijn we erachter gekomen dat er gezocht wordt naar een nieuwe locatie binnen de wereld van de Efteling. Het idee is dat de iconische bar meegaat, zodat medewerkers nog steeds kunnen genieten van de sfeer die Café de Efteling te bieden heeft.

Hoewel deze plannen nog steeds in de geruchtenfase zijn, zijn we enthousiast over de mogelijke veranderingen en wat ze zullen betekenen voor de toekomst van de Efteling. We houden onze oren en ogen open. Blijf ons dus volgen voor de meest recente updates.

Eerder deelde wij al de volgende geruchten die over hetzelfde onderwerp gaan:

https://www.wonderdepot.nl/insidetwinkels/insidetwinkel.php?id=20
https://www.wonderdepot.nl/insidetwinkels/insidetwinkel.php?id=19

Gemeld door: ... InsideTwinkels

Gemeld op: 2023-08-04

Verwacht op: 2024-12-01

status: Afwachten