Grootse plannen voor de Piraña?

Grootse plannen voor de Piraña?

Het is weer tijd voor een nieuwe boodschap van InsideTwinkels. Het gerucht dat momenteel de ronde doet in de Efteling gaat over de waterattractie Piraña.

De geliefde Piraña zal binnenkort een grote upgrade krijgen. De attractie is deze winter bijna acht maanden lang gesloten voor verbouwingen, een behoorlijke periode die erop wijst dat we misschien wel iets spectaculairs kunnen verwachten.

We horen dat de renovatieplannen tal van verbeteringen en toevoegingen aan de bestaande rit omvatten, waaronder de introductie van meer ‘kwijlbeelden’, nieuwe rotspartijen en extra watervallen en mogelijk geisers in het baanverloop. De nieuwe elementen zijn naar verluidt ontworpen om de rit nog boeiender en visueel aantrekkelijker te maken.

Verder wordt de gethematiseerde buitenkant van het gebouw gedeeltelijk of zelfs volledig gestript. En zal de gevederde slang een grotere rol gaan spelen in de attractie. Dit dier speelt al een kleine rol in de huidige attractie als thematisering, maar zal verder geïntegreerd worden. Het is nog onduidelijk hoe we dit thema precies gaan terugzien in de vernieuwde Piraña. Zal het een prominentere plaats innemen in het verhaal van de rit? Zullen er nieuwe special effects worden toegevoegd om dit thema te ondersteunen?

Het is belangrijk om te benadrukken dat dit alles nog steeds onbevestigde geruchten zijn. Blijf op de hoogte voor meer updates, roddels en insider-informatie bij InsideTwinkels op WonderDepot.

Gemeld door: ... InsideTwinkels

Gemeld op: 2023-08-05

Verwacht op: 2024-06-28

status: Afwachten