De 'verloren planeten' van Droomvlucht: terug in september?

De 'verloren planeten' van Droomvlucht: terug in september?

We hebben nieuws over de planeten van Droomvlucht. Zoals velen van jullie al weten, zijn de kenmerkende planeten in de Hemelburchten-scène van Droomvlucht helaas gevallen tijdens het grote onderhoud eerder dit jaar.

Deze planeten, die oorspronkelijk begin jaren '90 in het gebouw zelf waren gemaakt, konden tijdens onderhoud alleen via het dak van het gebouw worden binnengebracht. Een uitdaging die na de val van de planeten nog ingewikkelder werd. De stukken van de gevallen planeten moesten eruit gehaald worden en de attractie werd na de grote verbouwing zonder de planeten heropend. Een bitterzoete heropening voor Droomvlucht-fans.

Maar er is goed nieuws op komst! Na maanden van herstelwerkzaamheden zijn de planeten eindelijk klaar om hun terugkeer te maken. Ze zijn nu opnieuw samengesteld en ontworpen om ze binnen in het gebouw weer in elkaar te zetten. Er blijft echter een probleem: de stukken van de planeten zijn nog steeds te groot om gemakkelijk terug in de attractie te brengen.

Hoewel er nog geen definitieve oplossing is, is de verwachting dat de planeten in september terug zullen keren naar hun rechtmatige plek in de Hemelburchten-scène. Maar de grote vraag is: blijft de nieuwe projectie, die inmiddels een fan favoriet is geworden, bestaan zodra de planeten terug zijn?

Het is een vraag die alleen de tijd zal beantwoorden. Maar één ding is zeker: september kan niet snel genoeg komen voor de fans van Droomvlucht. De attractie zal eindelijk weer compleet zijn.

Blijf op de hoogte voor meer updates en roddels van je favoriete Efteling-attracties hier op InsideTwinkels op WonderDepot!

Gemeld door: ... InsideTwinkels

Gemeld op: 2023-08-06

Verwacht op: 2023-10-01

status: Afwachten