Nieuwe Film voor de Virtuele Droomvlucht: Beleef de Magie zoals nooit tevoren

Nieuwe Film voor de Virtuele Droomvlucht: Beleef de Magie zoals nooit tevoren

We hebben geweldig nieuws voor fans van Droomvlucht! Na de langverwachte terugkeer van de iconische 'verloren planeten' naar de Hemelburchten-scène rond september 2023, is de Efteling ook bezig met de ontwikkeling van een gloednieuwe film voor de Virtuele Droomvlucht.

De virtuele versie van Droomvlucht, een magische ervaring waarbij alle zintuigen worden geprikkeld door muziek, geur en wind, heeft de harten van vele bezoekers veroverd, waaronder die met een lichamelijke beperking. Door middel van een koptelefoon en microfoon kunnen ze samen met hun gezelschap dat zich in Droomvlucht bevindt de betoverende wereld ontdekken.

De nieuwe film, die momenteel nog in ontwikkeling is, belooft een nog rijker en meeslepender avontuur te zijn. Hoewel we nog geen definitieve releasedatum hebben, verwachten we dat de nieuwe ervaring snel na de terugkeer van de 'verloren planeten' in september beschikbaar zal zijn.

We zijn benieuwd of de nieuwe film ook de projectie zal bevatten. Zal de Efteling de balans vinden tussen de nostalgische charme van de oorspronkelijke planeten en de moderne aantrekkingskracht van de projectie? We kunnen niet wachten om te zien wat er komt!

Als je zelf de Virtuele Droomvlucht wilt beleven, meld je dan met jouw hele gezelschap aan bij de ingang voor bezoekers met een faciliteitenkaart, op de hoek van souvenirwinkel De Gulden Gaarde. Een Efteling-medewerker voorziet je daar van verdere instructies.

We kijken uit naar een spannende herfst vol met magische ervaringen in de Efteling. Blijf ons volgen voor meer updates en nieuwtjes over jouw favoriete attracties hier op InsideTwinkels op WonderDepot!

Gemeld door: ... InsideTwinkels

Gemeld op: 2023-08-07

Verwacht op: 2023-12-01

status: Afwachten