Fabel Film in de Efteling voor Max & Moritz: reclamespot of een nieuwe serie?

Fabel Film in de Efteling voor Max & Moritz: reclamespot of een nieuwe serie?

Spannend nieuws vanuit Kaatsheuvel: Fabel Film, het productiehuis dat bekend staat voor de uitvoering van diverse Efteling campagnes, is gespot tijdens opnames in het park. Deze keer staat de spotlight op de beruchte kwajongens, Max & Moritz.

Een vader en zijn twee zoons zijn ingehuurd voor de opnames, wat goed zou passen bij de mogelijkheid van een Max & Moritz serie of reclamespot. Een gesprek tussen de vader en het aanwezige personeel geeft echter een voedingsbodem voor een andere mogelijkheid. Volgens insiders was de toon van dit gesprek anders dan gewoonlijk bij het opnemen van een reclamespot. Er werd gesproken over karakters, verhaallijnen, en zelfs enkele verwijzingen naar de toekomstige episodes.

Hoewel een commercial waarschijnlijker is, lijkt dit wel een logische stap in de huidige herstart fase van de Efteling media afdeling en past het in lijn met de gesprekken welke al eerder plaatsvonden met universal studio’s en warner bros afgelopen najaar. Kortom een serie over Max & Moritz zou een nieuwe en spannende richting zijn voor Efteling media. De avonturen van deze ondeugende broers hebben al vele harten veroverd, en een uitbreiding van hun verhaal naar het scherm zou een fantastische manier zijn om de magie van de Efteling bij een nog groter publiek te brengen.

Zoals altijd, houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Blijf dus zeker onze InsideTwinkels volgen voor het laatste nieuws en geruchten uit de wereld van de Efteling. En wie weet, misschien zien we Max & Moritz binnenkort wel in hun eigen tv-serie!

Gemeld door: ... InsideTwinkels

Gemeld op: 2023-08-08

Verwacht op: 2024-08-01

status: Afwachten