Caro Show Viert Vijfjarig Jubileum: Ontdek Wat de Toekomst in Petto Heeft

Caro Show Viert Vijfjarig Jubileum: Ontdek Wat de Toekomst in Petto Heeft

Op de dag dat Caro vijf jaar wordt brengen we jullie nieuws over de show.

Caro is een bijzondere mix van theater, acrobatiek en muziek. Doordat er weinig tekst wordt gebruikt is de show ook voor de internationale bezoeker goed te begrijpen. Dit heeft zeker bijgedragen aan het succes van de show. De show lijkt zelfs zo succesvol te zijn dat het concept de komende jaren niet zal verdwijnen.

De huidige show zal blijven draaien tot ongeveer de opening van Grand Hotel Efteling. De verwachting is nu dat de laatste show opgevoerd wordt rond de jaarwisseling van 2024/2025. Dit is in lijn met de pas geüpdate speellijst die laat zien dat kaarten te boeken zijn tot en met 30 december 2024.

Hierna, laten verschillende bronnen ons weten, zal Caro 2.0 in première gaan. Het succesvolle concept zal blijven, maar dan met een geheel nieuw verhaal. Mogelijk gaan we daarin ook het verhaal achter het Grand Hotel Efteling terugzien.

Welk verhaal dat wordt blijft nog even spannend. Gelukkig houden wij onze oren en ogen open, zodat we jullie op de hoogte kunnen blijven houden van alle geruchten en nieuwtjes.

Gemeld door: ... InsideTwinkels

Gemeld op: 2023-09-15

Verwacht op: 2025-01-01

status: Afwachten